Steagul Uniunii Europene cu stele aplicate pe două fețe

-550x550w.jpg)

-80x80w.jpg)
- Stoc: În stoc
- Model: Appliquéd Flag
Opţiuni disponibile
Description
Steagul UE fabricat exclusiv manual ,cusut dintr-un poliester pre-vopsit conceput special pentru producerea drapelelor. Fiecare steag este întărit cu cusătură dublă de siguranță în jurul marginilor. Partea liberă este asigurată cu patru rânduri de cusături matlasate, pentru a preveni uzura și ruperea. Steluțele galbene sunt aplicate pe ambele părți cu ajutorul unei mașini de brodat. Sunt realizate cusături precise, cu fire de calitate deosebită.
Steagurile cusute reprezintă modalitatea tradițională și originală de fabricare a drapelelor, pe care o oferim încă, în această eră digitală. Sunt cunoscute și sub denumirea de steaguri aplicate. Fiecare steag este realizat manual individual, construind designul/logo-ul prin coaserea diferitelor culori ale țesăturii – similar unui mozaic.
Steagurile sunt realizate manual de croitorese cu experiență. Steagurile cusute manual sunt mai durabile decât steagurile imprimate. Aceste steaguri oferă un aspect bogat și strălucitor și au o rezistență excelentă la utilizare, datorită raportului superior rezistență-greutate al materialului. Sunt robuste pentru a face față tuturor condițiilor meteorologice și sunt suficient de ușoare pentru a flutura atât în adierea ușoară a vântului cât și pe furtună.
Putem realiza steagul in alte dimensiuni la cerere.
Reducere de preț la comanda în vrac.
Steagul european e format dintr-un cerc de douăsprezece stele aurii pe un fundal albastru. Deși steagul este asociat de obicei cu Uniunea Europeană, a fost folosit inițial de Consiliul Europei, pentru a reprezenta acest continent ca un întreg.
Steagul a fost adoptat inițial de Consiliul Europei la 8 decembrie 1955, proiectul câștigător aparținându-i lui Arsène Heitz. De la început, Consiliul Europei a dorit ca acest steag să fie folosit de alte organizații regionale care doreau integrarea europeană.
Comunitatea Europeană l-a adoptat la 26 mai 1986. Uniunea Europeană, care a fost înființată prin Tratatul de la Maastricht în 1992 pentru a înlocui Comunitatea Europeană și a-i prelua atribuțiile, a adoptat de asemenea acest steag. De atunci, utilizarea lui a stat sub controlul atât al Consiliului Europei, cât și al Uniunii Europene.
Steagul apare pe aversul tuturor bancnotelor euro, iar stelele pe monedele euro, precum și pe permisele de conducere și plăcuțele de înmatriculare eliberate în țările membre ale UE.